Picture of Teemu Konttinen

Teemu Konttinen

MA in Design Management. Market focused strategist with bids eye view.

Kotikenttänä EU

Kotikenttänä EU
Kuulostaa hurjalta! 445 miljoonaa potentiaalista ostokykyistä asiakasta suomen 5,5m sijaan saa kenet tahansa yrittäjän innostumaan. Ja nopea tutustuminen Saksan ja Ranskan arvonlisäverolainsäädäntöihin aikaan kenessä tahansa pakokauhun – keskinopean nukahtamisen lisäksi. Lisätään muut pakolliset velvoitteet ja on selvää että paksun kukkaron lisäksi tarvii hindulehmän hermot ja kadehdittavan kielitaidon.

Ongelma on tiedostettu Brysselissä – ja ratkaistu Helsingissä. Olemme rakentaneet EAS:lla järjestelmän mikä tunnistaa kaikki vaaditut 9 erilaista arvonlisäverojärjestelmää vanhan kahden lisäksi, automatisoi raporttien muodostamisen ja verojen laskennan. Eli poistamme sinulta tarpeen tuntea kansalliset kiemurat, prosentit ja manuaalisen työn raportin rakentamisesta. Tilalle lupaamme lisää kauppaa, parempia yöunia ja vähentynyttä stressiä.

Kulupuoli onkin sitten 8 mersua ja yksi vene? Ei ole ei. Hoidamme koko pakettia transaktiopohjaisella kululla mikä on EU sisäisessä kaupassa 0,32€ per kauppa. 0,32€ laskutamme vain kun sinä myyt, eli menestymme kanssasi emme sinun sijaan.

Kuinka EU haltuun? 1) rekisteröi yrityksesi omaverossa Union-OSS järjestelmään 2) Asenna EAS plugin verkkokauppa alustallesi (valmiina WooCommerce ja Magento, Shopify tulossa pian) 3) rekisteröidy EAS sivuilla 4) tee logistiikka sopimus esim Postin kanssa 5)keskity yrityksesi liiketoiminnan kehittämisen.

Have a talk with us about eCommerce

Learn more about EAS compliance

More articles